Heeft u vragen?
072 - 785 8085
06 - 4328 9695​
mail@dirlex.nl

Tarieven

Dat een goede advocaat niet duur hoeft te zijn, bewijs ik met Dirlex. Met ruim tien jaar ervaring als specialist in aansprakelijkheid, contracten en vastgoed beschik ik over voldoende expertise om elk denkbaar juridisch probleem snel en gedegen op te pakken tegen een concurrerende prijs.

Dirlex hanteert scherpe tarieven. Die tarieven zijn altijd op maat – elke klant is anders, elke juridische kwestie vereist een specifieke aanpak. Ik ben heel open over mijn tarieven, kan je precies laten zien wat ik voor je ga doen en waarom ik dat moet doen.

Natuurlijk maken we vooraf een prijsafspraak. Of dat nou een vaste prijs, een spaartraject of een uurtarief is. Zolang u maar weet waar u aan toe bent. Transparantie en duidelijkheid vooraf is voor ons allebei prettig.

Rechtsbijstandverzekering

Afhankelijk van de voorwaarden in de polis van uw rechtsbijstandverzekering kan het zijn dat mijn diensten voor een deel of volledig vergoed worden door uw verzekeraar. Ik kan voor u bekijken of en in hoeverre dat ook voor u geldt.

Gefinancierde rechtsbijstand

Daarnaast kan het ook zijn dat u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand (toevoeging /pro deo). Dat houdt in dat de Raad voor Rechtsbijstand het grootse deel van proceskosten voor u betaalt. Het hangt af van uw persoonlijke financiële situatie of en zo ja, in hoeverre u daarvoor in aanmerking komt en hoe hoog de eigen bijdrage is die u zelf nog moet betalen.

Wilt u hier meer over weten of bent u benieuwd naar een globale inschatting van de kosten? Mail of bel me: 06 – 4328 9695. Ik denk graag met u mee!

Adres

Koningsweg 2
1811 LM  Alkmaar

Telefoonnummer

072 - 785 8085

Mobiel

06 - 4328 9695

E-mail

mail@dirlex.nl

Loading