Heeft u vragen?
072 - 785 8085
06 - 4328 9695​
mail@dirlex.nl

Over Dirlex

No nonsense en praktisch

Over Dirlex

KEMAL DIRLIK

 

Na 8,5 jaar bij een groot advocatenkantoor in Alkmaar te hebben gewerkt, heb ik per 1 september 2016 de deuren van mijn eigen kantoor geopend: Dirlex: interim & advocaat.

Als u wilt weten hoe ik op de naam Dirlex of dit logo ben gekomen, dan verwijs ik u graag naar de blogs die ik daarover heb geschreven.

De aanpak van Dirlex is kort en bondig. Ik houd van no-nonsense en focus altijd op een praktische oplossing. Procederen is niet altijd slim en ik geef daarom een realistisch beeld van de kans op succes. Soms adviseer ik u om af te zien van juridische stappen – daar ben ik eerlijk in. Vrijblijvend advies inwinnen kan altijd. Ik leg graag goed uit welke juridische complicaties er zijn en wat de gevolgen van een mogelijke uitspraak door de rechter zijn. Ook stel ik mij flexibel op: of het nou om werktijden gaat of de plek waar mijn cliënten willen afspreken.

Heeft u behoefte aan meer structurele juridische ondersteuning in uw onderneming? Schakel mij dan in als interne interim-advocaat. Ik kan tijdelijk een zieke of zwangere medewerker vervangen die (ook) de juridische aangelegenheden binnen uw bedrijf regelde. Of ik treed op als extra kracht als u de komende maanden veel contracten moet opstellen. Dat kan ik doen tegen een gunstig tarief.

Ik ben in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten onder de volgende hoofd- (en deel) rechtsgebieden geregistreerd:

– Algemene Praktijk – Burgerlijk recht
– Algemene Praktijk – Strafrecht
 

Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.


CERISE KRAAK

In het jaar 2020 heb ik mijn master Privaatrecht behaald aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens mijn studie heb ik als juridisch medewerker gewerkt bij Dirlex, waardoor ik al in een vroeg stadium kennis heb kunnen maken met dit kantoor. Na mijn studie ben ik als jurist begonnen bij een rechtsbijstandverzekeraar. Ik heb hier zaken in het contractenrecht en arbeidsrecht behandeld. In 2021 ben ik als interim jurist gaan werken. Als interim jurist heb ik een opdracht gedaan voor het BKR (Bureau Krediet Registratie) en als jurist gewerkt aan het herstel van de toeslagenaffaire bij de Belastingdienst / Toeslagen. Hierdoor heb ik in korte tijd op veel vlakken kennis en ervaring opgedaan.

Toen er een vacature voor de functie van advocaat bij Dirlex vrij kwam, heb ik hier met veel enthousiasme op gesolliciteerd. Belangrijkste reden daarvoor is dat er bij Dirlex altijd veel verscheidenheid zat in de zaken die ik mocht behandelen. Dat spreekt me enorm aan. Op 24 augustus 2022 ben in de rechtbank Noord-Holland beëdigd tot advocaat.

 
Ik sta voor een directe aanpak waarbij ik zo snel mogelijk uw doel probeer te bereiken. Dit doe ik door proactief, secuur en klantgericht te werken. Duidelijke communicatie staat daarbij voor mij hoog in het vaandel. U kunt mij inschakelen voor algemeen privaatrechtelijke vraagstukken en meer in het bijzonder voor zaken op het gebied van vastgoed, contracten en aansprakelijkheid.

Duidelijk

Juridische kwesties zijn niet altijd makkelijk te doorgronden. Zwart-wit is het eigenlijk nooit en vaak roept een eerste antwoord alleen maar meer vragen op. Dat maakt mensen onrustig en creëert veel onzekerheid. Totaal onnodig als je het mij vraagt. Zelfs het meest complexe juridische vraagstuk kan ik in gewone taal uitleggen. Zodat iedereen het begrijpt, ook als juridische zaken geen dagelijkse kost voor je zijn.

Flexibel

Dirlex werkt niet alleen vanuit kantoor. Afspraken kunnen ook op andere locaties plaatsvinden.

Ervaren

Met meer dan 12 jaar ervaring krijgt u er een ervaren sparringpartner bij.

Adres

Koningsweg 2
1811 LM  Alkmaar

Telefoonnummer

072 - 785 8085

Mobiel

06 - 4328 9695

E-mail

mail@dirlex.nl

Loading