Heeft u vragen?
06 - 4328 9695​
mail@dirlex.nl

Over Dirlex

No nonsense en praktisch

Over Dirlex

Mijn aanpak is kort en bondig. Ik houd van no-nonsense en focus altijd op een praktische oplossing. Procederen is niet altijd slim! Ik geef een realistisch beeld van de kans op succes. Soms adviseer ik u om af te zien van juridische stappen – daar ben ik eerlijk in. Vrijblijvend advies inwinnen kan altijd. Ik leg graag goed uit welke juridische complicaties er zijn en wat de gevolgen van een mogelijke uitspraak door de rechter zijn. Ook stel ik mij flexibel op: of het nou om werktijden gaat of de plek waar mijn cliënten willen afspreken.

Heeft u behoefte aan meer structurele juridische ondersteuning in uw onderneming? Schakel mij dan in als interne interim-advocaat. Ik kan tijdelijk een zieke of zwangere medewerker vervangen die (ook) de juridische aangelegenheden binnen uw bedrijf regelde. Of ik treed op als extra kracht als u de komende maanden veel contracten moet opstellen. Dat kan ik doen tegen een gunstig tarief.

Duidelijk

Juridische kwesties zijn niet altijd makkelijk te doorgronden. Zwart-wit is het eigenlijk nooit en vaak roept een eerste antwoord alleen maar meer vragen op. Dat maakt mensen onrustig en creëert veel onzekerheid. Totaal onnodig als je het mij vraagt. Zelfs het meest complexe juridische vraagstuk kan ik in gewone taal uitleggen. Zodat iedereen het begrijpt, ook als juridische zaken geen dagelijkse kost voor je zijn.

Flexibel

Dirlex werkt niet alleen vanuit kantoor. Afspraken kunnen ook op andere locaties plaatsvinden.

Ervaren

Met meer dan 10 jaar ervaring krijgt u er een ervaren sparringpartner bij.

Bezoek mij

Koningsweg 2, 1811 LM Alkmaar

Bel mij

06 - 4328 9695

E-mail mij

mail@dirlex.nl

Loading