Heeft u vragen?
072 - 785 8085
06 - 4328 9695​
mail@dirlex.nl

Kemal Dirlik

Oprichter

E-mail   mail@dirlex.nl
Tel         072 – 785 8085

Na 8,5 jaar bij een groot advocatenkantoor in Alkmaar te hebben gewerkt, heb ik per 1 september 2016 de deuren van mijn eigen kantoor geopend: Dirlex: interim & advocaat.

Als u wilt weten hoe ik op de naam Dirlex of dit logo ben gekomen, dan verwijs ik u graag naar de blogs die ik daarover heb geschreven.

Aanpak

De aanpak van Dirlex is kort en bondig. Ik houd van no-nonsense en focus altijd op een praktische oplossing. Procederen is niet altijd slim en ik geef daarom een realistisch beeld van de kans op succes. Soms adviseer ik u om af te zien van juridische stappen – daar ben ik eerlijk in. Vrijblijvend advies inwinnen kan altijd. Ik leg graag goed uit welke juridische complicaties er zijn en wat de gevolgen van een mogelijke uitspraak door de rechter zijn. Ook stel ik mij flexibel op: of het nou om werktijden gaat of de plek waar mijn cliënten willen afspreken.

Interim Advocaat

Heeft u behoefte aan meer structurele juridische ondersteuning in uw onderneming? Schakel mij dan in als interne interim-advocaat. Ik kan tijdelijk een zieke of zwangere medewerker vervangen die (ook) de juridische aangelegenheden binnen uw bedrijf regelde. Of ik treed op als extra kracht als u de komende maanden veel contracten moet opstellen. Dat kan ik doen tegen een gunstig tarief.

Rechtsgebieden

Ik ben in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten onder de volgende hoofd- (en deel) rechtsgebieden geregistreerd:

– Algemene Praktijk – Burgerlijk recht
– Algemene Praktijk – Strafrecht
 

Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

 

Adres

Koningsweg 2
1811 LM  Alkmaar

Telefoonnummer

072 - 785 8085

Mobiel

06 - 4328 9695

E-mail

mail@dirlex.nl

Loading