Heeft u vragen?
072 - 785 8085
06 - 4328 9695​
mail@dirlex.nl

Ondernemershelpdesk

Of u nou starter bent of al jaren een onderneming hebt: u kunt nooit teveel advies krijgen. Over verzekeringen, de rechtsvorm van uw bedrijf of de juridische aspecten van uw ondernemingsplan.

Zelf ben ik als ondernemer tegen verschillende zaken opgelopen die mijn kennis en expertise te buiten gingen. Ik was maar wat blij met collega-ondernemers die me toen konden helpen met slimme tips en handige adviezen – omdat het hun vak was of puur uit ervaring. Zo wil ik het zelf nu ook doen.

Kennis delen

Sommige juridische vragen die betrekking hebben op de start of uitbouw van een bedrijf kan ik zo beantwoorden. Bijvoorbeeld over de keuze om uw eenmanszaak om te vormen tot een BV. Of het slim is om u te verzekeren tegen bepaalde bedrijfsrisico’s, of dat dat weggegooid geld is. En of er nog juridische haken en ogen zitten aan uw ondernemingsplan.

Met plezier werk ik aan een eerste gratis inventarisatie van de juridische producten die uw bedrijf nodig heeft of ik beoordeel vrijblijvend uw contracten en algemene voorwaarden. Ook kan ik u helpen bij het kiezen van aansprakelijkheidsverzekeringen, bij de keuze voor de juiste rechtsvorm voor uw onderneming en allerlei juridische aspecten van uw ondernemingsplan.

Kunnen wij u helpen?

Stel je ondernemersvraag!

Benieuwd of ik uw ondernemersvraag ook kan beantwoorden? Ik denk graag met u mee!

Mail of bel me: 06 – 4328 9695. Dat gesprek kost u helemaal niets.

Adres

Koningsweg 2
1811 LM  Alkmaar

Telefoonnummer

072 - 785 8085

Mobiel

06 - 4328 9695

E-mail

mail@dirlex.nl

Loading