Heeft u vragen?
072 - 785 8085
06 - 4328 9695​
mail@dirlex.nl

Interim advocaat

Bij grote drukte in uw bedrijf is tijdelijke extra juridische armslag een uitkomst. Maar ook als u omhoog zit vanwege een zieke of zwangere medewerker die normaal de juridische taken deed. Ik ben inzetbaar als (interim) advocaat. U hoeft me niet in dienst te nemen, u kunt me voor een korte of langere periode fulltime of parttime inhuren.

Wat kan ik voor u doen?

Om te beginnen kan ik tijdens piekdrukte juridische taken oppakken die anders te lang zouden blijven liggen. Ook kan ik zorgen voor continuïteit als de reguliere juridische medewerker of advocaat tijdelijk afwezig zijn, of zelfs nieuwe juristen en advocaten inwerken. Ook kan ik voor u onderhandelen, contracten opstellen en procedures voeren.

Voordelig maatwerk

U zit niet aan me vast. Van de nadelen die kleven aan een extra medewerker op de loonlijst heeft u dus geen last. Bovendien kunt u mij inschakelen tegen een zeer concurrerend tarief – wel zo relaxed!

En natuurlijk profiteert u wel van de voordelen: u haalt precies zo lang als nodig de beste juridische kennis in huis. Als dat geen maatwerk is!

Benieuwd of ik als interim advocaat van meerwaarde kan zijn voor uw bedrijf?
Mail of bel me: 06 – 4328 9695. Ik denk graag met u mee!

Adres

Koningsweg 2
1811 LM  Alkmaar

Telefoonnummer

072 - 785 8085

Mobiel

06 - 4328 9695

E-mail

mail@dirlex.nl

Loading