Heeft u vragen?
072 - 785 8085
06 - 4328 9695​
mail@dirlex.nl

EEN NIEUW JURIDISCH PRODUCT: HET ABONNEMENT

Dit jaar is een lustrumjaar: Dirlex bestaat vijf jaar! Deze jaren zijn voorbij gevlogen. Veel leuke klanten en interessante juridische vraagstukken. In deze periode is ook de behoefte ontstaan om gewoon even met je advocaat te kunnen bellen omdat je even een korte vraag hebt. Of je wilt een contract tekenen, maar wil toch graag eerst even dat je advocaat er naar kijkt om te zien of er geen “gekke dingen” in staan.

Omdat deze behoefte om te sparren met je advocaat met name bij vaste relaties vaker ontstond, heb ik voor mijn ondernemershelpsdesk het juridisch abonnement ontwikkeld. Dit abonnement wil ik nu graag aan het grotere publiek van ondernemers beschikbaar stellen. In het kort komt het abonnement op het volgende neer:

Kosten abonnement : € 1.000 excl. BTW per bedrijf per jaar.

Wat zit er in?

  • Je mag me onbeperkt bellen en mailen als je juridisch advies nodig hebt.
  • Je krijgt onbeperkt bijstand bij het opstellen en beoordelen van eenvoudige contracten en algemene voorwaarden (mits het een rechtsgebied is waar ik voldoende verstand van heb).

Wat zit er niet in?

  • Gerechtelijke procedures zijn uitgesloten. Wel komen abonnementsklanten in aanmerking voor een gereduceerd vast dossiertarief als het tot een procedure mocht komen.

Kortom: voor een vaste lage prijs per jaar ben je verzekerd van rechtsbijstand en help ik je juist voorkomen dat je in een veel kostbaardere procedure verwikkeld raakt. Het is laagdrempelig en eenvoudig en stelt jou in staat om zonder zorgen bezig te zijn met waar jij goed in bent: ondernemen.

Als je geïnteresseerd bent in een abonnement of daar vragen over hebt, dan kun je mailen naar mail@dirlex.nl of bellen naar 06-4328 9695.

Hartelijke groet,

Dirlex

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is diamant-met-d.png

Deel op social media

Loading