Heeft u vragen?
072 - 785 8085
06 - 4328 9695​
mail@dirlex.nl

CHECKLIST 2020

De beste wensen voor het nieuw jaar!

Voor de meeste ondernemers is januari traditioneel een rustige maand. Een goed moment om even de bezem door uw bedrijf te halen. Hieronder een aantal zaken voor u als ondernemer om nog even onder de loep te nemen.

Allereerst stel ik voor dat u even controleert of het jaar 2019 financieel en administratief goed is afgesloten. Daar zal uw boekhouder blij mee zijn.

Daarnaast is het handig om na te gaan wat uw plannen zijn voor 2020 en te controleren of uw situatie aansluit op deze ambities:

  • Is het tijd om naar een groter of juist kleiner pand te verhuizen binnenkort? Oriënteer u vast en leg wat geld opzij. Plaats ook snel een vacature als u wilt uitbreiden met personeel.
  • Sluiten uw contracten nog goed aan bij uw behoeftes en moeten contracten die al lang geleden een keer zijn gemaakt niet gecheckt en aangepast worden naar de huidige (juridische) situatie?
  • Is uw verzekering nog op orde? Gaat u meer risico’s nemen of gaan er hogere of juist lagere bedragen gemoeid in uw bedrijf? Pas dan de polis en het verzekerde bedrag aan. Stap zo nodig over naar een andere verzekeraar; wellicht scheelt dat nog wat in de kosten.
  • Zijn er naast huisvesting, personeel, administratie, verzekeringen en contracten nog andere zaken die u moet regelen of aanpassen. Denk daar eens rustig over na!

Als Dirlex u kan helpen met het beoordelen en aanpassen van bestaande contracten of nieuwe contracten voor u mag opstellen, dan bent u van harte welkom hier bij op kantoor in Alkmaar. U kunt daarvoor bellen (06-4328 9695) of mailen (mail@dirlex.nl).

Hartelijke groet!

Dirlex

Deel op social media

Loading