Heeft u vragen?
072 - 785 8085
06 - 4328 9695​
mail@dirlex.nl

Aansprakelijkheid

Je hebt een ongeluk gehad op de werkvloer. Of omdat een ander zich niet aan de verkeersregels hield, raakte jij betrokken in een auto-ongeluk. Misschien is bij een behandeling in het ziekenhuis een medische fout gemaakt waardoor jij nu lichamelijk beperkt bent. Allemaal gevallen waarbij je de ander mogelijk aansprakelijk kunt stellen.

Reële inschatting

Als je je schade wilt verhalen, kan ik een reële inschatting maken van je kansen op succes. In overleg starten we dan wel of geen procedure op.

Het kan ook zo zijn dat jij aansprakelijk wordt gesteld. Ook in dat geval kan ik je belangen behartigen. Soms is nalatigheid niet zo glashelder, of is er een andere oorzaak voor de schade die jij of de ander hebt geleden. Ik zoek dat voor je uit en geef je een realistisch advies wat te doen. Ook kan ik je bijstaan als het tot een proces komt.

Kunnen wij u helpen?

Effectieve actie - in jouw belang

Gedupeerden maken zich meestal veel zorgen, zijn kwaad of enorm teleurgesteld en willen genoegdoening. Logisch: door het handelen van de ander loopt jouw bedrijf misschien extra risico of hebben jullie serieuze materiële schade geleden. Dat geldt ook voor wie aansprakelijk wordt gesteld. Onmacht en frustratie overheersen, bij particulieren én bij ondernemers. Dankzij mijn jarenlange ervaring met aansprakelijkheidszaken kan ik snel en effectief optreden. Ik houd daarbij alleen jouw belang voor ogen.

Ook letselschade

Mijn specifieke expertise in aansprakelijkheidsrecht ligt bij aansprakelijkheid in het verkeer, beroepsaansprakelijkheid, bestuurdersaansprakelijkheid, strafrechtelijke aansprakelijkheid en letselschade.

Aansprakelijkheid heeft vaak raakvlakken met contractenrecht en vastgoedrecht. Als dat het geval is profiteren mijn cliënten optimaal van mijn kennis en expertise die ik ook in die rechtsgebieden heb.

Mail of bel me: 06 – 4328 9695. Ik denk graag met je mee!

Loading